Mantelzorgcafé bij Intermezzo in Dieren

Foto: MantelzorgNL

DIEREN – Op dinsdag 14 juni 2022 is er weer een Mantelzorgcafé bij Intermezzo aan de Harderwijkerweg 1 in Dieren. Het thema van deze bijeenkomst is: “Wat kan MVT (mantelzorg en vrijwillige thuiszorg Rheden Rozendaal) voor u betekenen?”

Lidy Kelderman Coördinator MVT Rheden Rozendaal is de gastspreker.

MVT is een plek waar inwoners met hun vragen terecht kunnen als ze hulp nodig hebben van een vrijwilliger in de thuissituatie. Waar mensen goed luisteren naar het verhaal van anderen. Iedereen heeft soms een steun in de rug nodig. Maar niet iedereen heeft familie, vrienden of kennissen die deze steun kunnen geven.

MVT is er voor het menselijk contact en praktische hulp. Voor wie de zorg heeft voor een naaste is het vaak moeilijk een goede balans te vinden tussen mantelzorg bieden en andere belangrijke bezigheden, zoals werk, studie of ontspanning. Dan kan informatie, advies en praktische hulp via MVT welkom zijn.

Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen of te praten over eigen ervaringen.

Aan het bezoeken van het mantelzorgcafé zijn geen kosten verbonden. Het mantelzorgcafé begint om 10:00 uur, de bijeenkomst eindigt om 11:30 uur. Graag vooraf aanmelden via [email protected] of tel: 026-3707070 op werkdagen tussen 9:30 uur en 11:30 uur.

Bij klachten gerelateerd aan corona graag afmelden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met: Lidy Kelderman Tel. 026-3707070. Is er opvang thuis of vervoer nodig dan kan dit bij aanmelding worden overlegd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen