De Meid De Baas – La Serva Padrona in de Pinkenberg

Foto: De Meid De Baas

VELP – De Meid De Baas, La Serva Padrona, show en pizza in openluchttheater De Pinkenberg

Deze show is geschikt is voor het hele gezin. Een komische opera, met een eigentijdse setting in een sitcom stijl! De Meid, De Baas is een liefdesverhaal dat in elke tijd aanspreekt. Het is cabaret, opera, concert en theater tegelijk.

Voorstelling voor iedereen die een zorgeloze avond wil doorbrengen met een lichtshow die geschikt is voor het hele gezin, voor liefhebbers van concerten, theater, klassieke muziek, liefhebbers van musicals en opera en, ook voor alle liefhebbers van romantische Amerikaanse sitcoms (bijv. The Nanny, Bewitched, I Dream of Jeanie).

  • De kaarten zijn online te koop: https://www.cdbvannederland.nl/buy-tickets#demeiddebaas19junevelp Op de dag van de voorstelling gaan ze niemand wegsturen, maar bij voorkeur online kopen.
  • De voorstelling is op 19 Juni 2022 en begint om 17:00 uur, duur ongeveer (één) 1uur
  • De kaarten kosten: CJP €7:00 en Normaal €14:00
  • Met pizza CJP €16:00 Normaal €23:00. De pizza wordt vers ter plaats gemaakt en het moet vooraf met de kaart besteld worden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen