Velps Veelzijdigste Vader gezocht op Vaderdag 2022

Foto: Vaderdag

VELP – Veelzijdig Velp, de ondernemersvereniging van centrum Velp, organiseert op zaterdag 18 juni een vaderdagchallenge. Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen vaders, opa’s, buurmannen of vrienden hun kennis en kunde laten testen op het schoolplein van de Fredericusschool in de Emmastraat in Velp.

Terwijl aan de ene kant van het plein een heuse Barbecue Battle, geïnitieerd door Gentlemen’s House, plaatsvindt, staan aan de andere kant vijf uitdagingen te wachten op slimme en sterke deelnemers.

Let op: De Barbecue Battle is alleen voor (vast)klanten van de barbershop Gentlemen’s House.

Activiteitenregisseur Jan Huurman van het BIZ Centrum Velp belooft een veelzijdige uitdaging waaruit aan het eind van de middag Velps Veelzijdigste Vader 2022 op het podium mag plaatsnemen en de beker plus een waardecheque van € 100,00 in ontvangst mag nemen.

De vijf proeven hebben te maken met kennis over de auto, handig zijn met bierflesjes, kracht in de arm én in minstens één been hebben en goed kunnen bierpongen. De deelnemers hoeven niet bang te zijn voor een nat pak.

Kinderen kunnen hun vader, opa, leuke buurman of vriend van de familie opgeven voor deze Vaderdagchallenge, maar die vaders kunnen dat natuurlijk ook zelf doen. Aanmelden kan via de link op www.veelzijdigvelp.nl/agenda of met een deelnameformulier te verkrijgen bij Intertoys in Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen