Rook- en hondenpoepvrije speeltuinen op buitenspeeldag geopend

VELP – Op de Nationale Buitenspeeldag viert de gemeente Rheden in verschillende speeltuinen in de gemeente dat de speeltuinen voortaan rook- en hondenpoepvrij zijn.

Op woensdagmiddag 8 juni werd in de speeltuinen in de Heeckerensstraat (Velp), de Fuutstraat (Velp) en de Patrijslaan (Dieren) in de gemeente Rheden gevierd dat alle speeltuinen voortaan rook- en hondenpoepvrij zijn.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Speelplaats Fuutstraat Velp Rookvrij & Hondenpoepvrij

Om dit te vieren riep de gemeente buurtbewoners in mei op om een leuke speel-actie te bedenken in een speeltuin bij hun in de buurt.

De winnende acties mochten samen met wethouder Gea Hofstede de tegel/bordje plaatsen en werden daarnaast getrakteerd op een lekker ijsje. De hele middag waren er leuke speelactiviteiten te doen in deze speeltuinen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Speelplaats Fuutstraat Velp Rookvrij & Hondenpoepvrij

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen