De Nationale Bomenactie, stem op de bijzondere boom in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De Nationale Bomenbank organiseert een monumentale bomenactie ter ere van het 50 jarig bestaan. In Velp staat De Oude Eik in park Daalhuizen op de nominatielijst om in de prijzen te vallen. Stemmen op deze Eik kan tot 1 juli 2022.

Levenslange boomzorg voor de bijzondere boom in jouw buurt

In Velp staat een genomineerde, bijzondere boom met een prachtig bomenverhaal in het overzicht: De Oude Eik. Door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, wordt deze boom geplant in de Top 50. Daarna gaat de vakjury, onder andere bestaande uit de tv persoonlijkheden Hanne Tersmette en Lodewijk Hoekstra, de Top 5 meest bijzondere bomen vaststellen, die levenslange onderhouden worden.

De Nationale Bomen Top 50

Hét overzicht van bijzondere bomen met een prachtig bomenverhaal in Nederland: Een monumentale bomenactie ter ere van het 50 jarig bestaan van Nationale Bomenbank, waarmee Nationale Bomenbank en Terra Nostra willen benadrukken dat bomen belangrijk zijn.

De Top 5 bomen worden geadopteerd en ontvangen gratis levenslange boomzorg!

Breng je stem uit!
Stemmen op De Oude Eik, geschatte leeftijd boom 213 jaar, in Velp kan tot 1 juli 2022 – via https://www.denationalebomentop50.nl/overzicht-van-bomen/50 door het geven van een hartje.

Meer info over De Nationale Bomen Top 50: www.denationalebomentop50.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen