SchuldHulpMaatjes al meer dan 5 jaar actief in Rheden en Rozendaal

Foto: schuldhulp

SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal bestaat al meer dan 5 jaar. Al meer dan 160 keer zijn de maatjes in actie gekomen om inwoners van de gemeente Rheden met schulden bij te staan. Daarom werden die maatjes even in het zonnetje gezet .

Want als je in de schulden zit, heb je iemand nodig die in je gelooft en jou helpt. Iemand die niet oordeelt, maar gewoon met je aan de slag gaat om je geldzaken weer onder controle te krijgen. Dat doet een maatje. Want als het alleen niet meer gaat…..  Samen lukt ‘t

Weer Grip op de Knip

Alle reden voor een feestje? Nou eigenlijk niet, 1 op de 5 huishoudens heeft te maken met schulden. Dus eigenlijk zou het een echt groot feest zijn als SchuldHulpMaatje zichzelf  kon opheffen, omdat er geen mensen meer zijn met schulden. Toch is er wel alle reden voor feestelijkheid omdat er al zoveel jaar vrijwilligers van SchuldHulpMaatje klaar staan voor inwoners van Rheden en Rozendaal. Gewoon omdat ze graag willen helpen om weer “Grip op de Knip” te krijgen.

Zit jij in de problemen door schulden, zoek hulp!

Wil je hulp van een SchuldHulpMaatje, stuur dan even een mailtje naar: [email protected]  of  [email protected]

Ook als je maatje wilt worden, graag een mailtje naar bovenstaande mailadres.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen