Posbankloop Velp en omgeving op 25 september 2022

Posbankloop-2017-Kidsrun
Posbankloop-2017-Kidsrun
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – 25 september 2022 kan Velp en omgeving zich weer klaarmaken voor de komst van veel (hard)lopers, toeschouwers, en toeristen. Op deze dag wordt voor de 26e keer de Posbankloop gehouden.

Op de Rozendaalselaan in centrum Velp starten diverse hardloopwedstrijden.

De dag begint met de AeresKidsrun

De AeresKidsRun van de Posbankloop heeft voor het eerst dit jaar elektronische tijdsregistratie. Indien je uiterlijk 10 dagen van te voren inschrijft ontvang je  een startnummer met je eigen voornaam (anders loop je met een nummer) dat met veiligheidsspeldjes op de buik bevestigd dient te worden. Daarnaast ontvangt ieder kind een chip die met je schoenveter vastgezet moet worden aan je loopschoen. Na afloop van de wedstrijd mag je het startnummer houden. De chip moet weer na de finish ingeleverd worden.

STARTTIJDEN

  • 11.30 uur: 449 meter, (afstand vanwege de aanloop naar het 450 jaar bestaan van de gemeente Rheden in 2023) leeftijdscategorieën: 4-5 jaar en 6-7 jaar
  • 11.45 uur: 1000 meter, leeftijdscategorieën: 8-9 jaar
  • 12.05 uur: 1500 meter, leeftijdscategorieën: 10-11 jaar en 12-13 jaar

SCHOLENCOMPETITIE

Nieuw dit jaar is dat er een scholencompetitie wordt gehouden. De school die zich inschrijft met de meeste deelnemers wint de scholencompetitie! Vink op het inschrijfformulier via www.deposbankloop.nl aan op welke school je zit en maak je klasgenootjes enthousiast om deze uitdaging ook aan te gaan.

INSCHRIJVEN

Inschrijven is voor € 5,00 mogelijk t/m 23 september. Let op: inschrijven kan alleen vooraf (t/m vrijdag 23 september), dit jaar is inschrijven op de wedstrijddag zelf niet mogelijk!

Bij het inschrijfgeld is inbegrepen:

  • Startnummer met je naam (bij inschrijving tot 10 dagen van te voren)
  • Medaille
  • Elektronische tijdwaarneming
  • Bon voor gratis kinderpannenkoek (te besteden t/m 31-12-2022)
  • Kortingsbon Run2Day
  • IJsje gratis bij de finish

OPHALEN STARTNUMMERS
De startnummers dienen ruim voor aanvang van de start afgehaald te worden bij gezondheidscentrum Velp op de Rozendaalselaan 34 in Velp. Het wedstrijdsecretariaat is open vanaf 11.00 uur tot 12.30 uur.

PRIJSUITREIKING
De prijsuitreiking zal plaatsvinden rond 12.20 uur op het podium aan de Rozendaalselaan. Voor elke leeftijdscategorie is er voor de snelste jongen/meisje een trofee te winnen. Voor de winnende school wordt er een bokaal uitgereikt.

De lopers voor het 6 kilometer parcours starten om 13.00 uur, de 15 kilometerloop start om 14.00 uur, ook op de Rozendaalselaan.

Bij de finish op de Rozendaalselaan hebben ze een route in de benen zitten die hen geleidt heeft door de prachtige natuur van Rheden, de Posbank en Rozendaal, met vele hoogtemeters.

De inschrijving van de Posbankloop 2022 is geopend.

Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 23 september 22:00 uur. LET OP: als de inschrijflimiet van 1500 deelnemers per afstand is bereikt, sluit de inschrijving onmiddellijk. https://deposbankloop.nl/inschrijving/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dossier: Posbankloop
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen