Huisartsenzorg in zomerperiode beperkt door tekort aan zorgmedewerkers

Foto: Hagenau Dierense Huisartsengroep

MEDEDELING : Mogelijk heeft u in het nieuws al eens gehoord dat er een tekort is aan zorgmedewerkers. Ook wij merken dit, want voor de komende vakantieperiode hebben wij onvoldoende waarnemend huisartsen en assistentes kunnen vinden.

Dat betekent dat wij in deze periode de praktijken van huisartsen die afwezig zijn moeten sluiten.

Natuurlijk kunt u nog steeds terecht voor spoed, of voor vragen en klachten die echt niet kunnen wachten tot uw eigen huisarts terug is.

Als u de praktijk belt, dan hoort u met wie u hiervoor contact kunt opnemen. Voor niet dringende zaken of voor het maken van een afspraak zonder spoed, vragen wij u om terug te bellen als uw eigen huisarts weer terug is.

We begrijpen dat het heel vervelend is om te wachten, maar we hopen op begrip.

Tip: met de app ‘Herhaalgemak’ van de apotheek kan uw chronische medicatie automatisch herhaald worden. U hoeft hiervoor dan niet meer te bellen of een herhaalrecept bij ons in te leveren.

Namens: Hagenau Dierense Huisartsengroep

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen