Stichting Gaandeweg krijgt grote donatie van Wijnhandel Appeldoorn

Foto: Stichting Gaandeweg

VELP/ARNHEM – Stichting Gaandeweg uit Arnhem heeft een grote donatie gekregen van Wijnhandel Appeldoorn uit Velp. Het familiebedrijf bestaat 125 jaar. Dit jubileum werd recent gevierd met een zomerse wijnproeverij op Kasteel Rozendaal. De volledige opbrengst hiervan, ruim 6.500 euro is aan Stichting Gaandeweg geschonken.

‘Wij zijn enorm verrast en verguld met deze donatie van Appeldoorn. Hiermee kunnen we heel veel gezinnen helpen die het hard nodig hebben om even een weekendje weg te gaan’, zegt Jan-Joost Galesloot, voorzitter van Stichting Gaandeweg.

Stichting Gaandeweg (www.gaandeweg.nl) biedt gezinnen waarvan één van de kinderen de diagnose kanker heeft, gratis een korte vakantie aan. Zo kunnen gezinnen zich opladen voor een zware periode van behandelingen en operaties. ‘Van ziekenhuis naar vakantiehuis’, luidt dan ook de missie van Gaandeweg. Voor dit doel beschikt de stichting over eigen vakantiehuizen door heel Nederland. De stichting bestaat ruim 30 jaar en is ANBI en CBF gecertificeerd.

Ronde Tafel Rheden 104

Het idee om Stichting Gaandeweg te kiezen als goed doel is afkomstig van de Ronde Tafel Rheden 104, vertelt Arnoud Appeldoorn, eigenaar van de gelijknamige wijnhandel uit Velp. ‘Deze afdeling heeft Gaandeweg gekozen als goed doel voor dit jaar. Toen ik als oud-lid hiervan hoorde, dachten ik en mijn team direct: wat een mooi doel, we doen mee!’.

Bedriegertjesrally

Op 17 september organiseert De ronde tafel ook nog de Bedriegertjesrally. Ook die opbrengst dkomt ten goede aan Stichting Gaandeweg. Dit jaar zijn er drie klassen. Een toerklasse, welke uitermate geschikt is voor deelnemers die geen of beperkt ervaring hebben met rally ritten, een sportklasse voor de meer geoefende equipes en een E-klasse voor elektrische Voor meer info: www.bedriegertjesrally.nl.

(Op de foto: Arnoud Appeldoorn van de gelijknamige slijterij uit Velp overhandigt de voorzitter van Stichting Gaandeweg, Jan-Joost Galesloot, een donatie.)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen