“En …. wat zal ik nu eens doen op de maandagavond?”

Foto: Marjanne Eikelboom

VELP – Vorige week maandag werden de laatste certificaten van de avondopleiding Bloemstylist uitgereikt aan de drie tweedejaars en 4 eerstejaars avondcursisten.

Aan het woord Anne Peters;

“Twee jaar lang (10 modules) de avondopleiding Bloemstylist gevolgd en samen met deze twee medecursisten veel geleerd en nieuwe inzichten opgedaan!”

Mooi dat een leven lang ontwikkelen hier echt op gaat. Anne gaat zeker weer iets zoeken waar ze zich in kan scholen. De afgelopen twee jaar hebben de cursisten veel technieken geleerd en inspiratie opgedaan voor het maken van bruids- en rouwbloemwerk, groene stylist, trends presenteren, boeketten enz. bij Aeres Training Centre in Velp. Ook voor komend jaar is er nog plek om je aan te melden voor de avondopleiding Bloemstylist.

(Tekst gaat verder onder de foto)

En …. wat zal ik nu eens doen op de maandagavond

Floral Education Center van de Koninklijke VBW

Scholen en Vereniging Bloemist Winkeliers blijven stappen zetten in ontwikkeling vakonderwijs. VBW is continu bezig met het versterken van de branche. Scholing en opleiding is daar een essentieel onderdeel van. In nauwe samenwerking met een groep Beroepscolleges wordt er hard gewerkt om te komen tot meer instroom en kwalitatief hoogwaardige uitstroom. Met de scholen die een ambitieus programma ‘Bloem’ hebben heeft VBW een samenwerkingsovereenkomst gesloten onder de naam ‘Floral Education Center’. Met Aeres Velp werd in 2017 de allereerst samenwerking aangegaan. Inmiddels zijn Clusius, Curio, Zone.college en Yuverta er ook bij aangesloten.

(Tekst gaat verder onder de foto)

En …. wat zal ik nu eens doen op de maandagavond

Leren en studeren met een STAP-budget!

Het door de overheid ingestelde Stap-budget kun je jaarlijks maximaal € 1.000,- aan subsidie ontvangen voor het volgen van een opleiding of cursus. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie en de overheid stelt deze subsidie beschikbaar voor alle werkenden en /of werkzoekenden. Iedereen tussen 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd kan 1x per jaar deze subsidie aanvragen. Bij een goede afronding van jouw opleiding of training hoef je het verstrekte bedrag niet terug te betalen. Belangrijk om het tijdig aan te vragen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het Aeres Training Centre, we starten, na de zomervakantie, weer op maandag 12 september 2022.

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen