2e Velleper Donderdag 2022

VELP – Donderdag 4 augustus 2022 werd de tweede editie van het veertigste jubileumjaar van de Velleper Donderdagen gehouden, dit was tevens de laatste editie die georganiseerd werd door Jan Huurman, activiteitenregisseur van BIZ Centrum Velp.

Sinds de oprichting van de ondernemersvereniging was hij de activiteitenregisseur, hij laat het nu na jaren van organiseren aan een nieuwe activiteitenregisseur over die gezocht wordt door de ondernemersvereniging.

De laatste Velleper donderdag werd zeer druk bezocht en niet alleen door Velpenaren maar ook veel toeristen uit de verre omgeving waren gekomen naar deze braderie. In de middag viel er nog een klein buitje, maar de rest van de dag was het schitterend weer en was er veel gezelligheid in het dorp.

Met wel 200 kramen om langs te slenteren, maar ook vermaak door onder andere; door het SOS Matrozenkoor, Machabelle, Los Mayas. Dweilorkest 94½ liep weer door het dorp en Agent nr. 16 hield op grote hoogte alles in de gaten. Er waren lachwekkende straattheateracts door shopping Lady en Mopperende Miep deed haar boodschappen in het dorp.

Circus Factory vermaakte de kinderen van 14.00 tot 18.00 uur op het kinderplein in de Emmastraat. In de Oranjestraat bij Café d’ Oranjeboom was er muziek van Eastwood terwijl de mensen genoten van een hapje en drankje op het terras. Ook de Kerk in de Emmastraat werd druk bezocht om er een kaarsje aan te steken.

Uit de reacties van bezoekers valt op te maken dat het voor vele een geslaagde editie was, hoewel er ook negatieve klanken vielen betreft het aanbod op de kramen en winkels.

Voor meer informatie kijk op: https://www.facebook.com/VeelzijdigVelp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen