Eerbeekse menner Hans Heus geselecteerd voor het wereldkampioenschap

Foto: Hans Krenger

REGIO – De Eerbeekse menner Hans Heus is geselecteerd voor het wereldkampioenschap vierspannen. Na een prachtige wedstrijd in Beekbergen waar het Nederlandse kampioenschap vierspanmennen werd verreden had bondscoach Ad Aarts de taak om een selectie te gaan samenstellen voor het komende wereldkampioenschap vierspanmennen in het Italiaanse Pratoni del Vivaro eind september 2022.

De Eerbeekse menner Hans Heus van het Geldersch Vierspan Team reed in Beekbergen tijdens het kampioenschap een prachtige wedstrijd, maar ook de andere Nederlandse menners deden het voortreffelijk en maakten er zo een spannende en enerverende wedstrijd van met als eindresultaat dat de resultaten erg dicht bij elkaar lagen. Naast het Nederlands kampioenschap waren er dit jaar nog twee zogenaamde observatie wedstrijden meden door deze resultaten wist het Geldersch Vierspan Team een selectie plaats  af te dwingen.

Het wereld kampioenschap vierspannen wordt dit jaar verreden in het Italiaanse Pratoni del Vivaro van 21 tot 25 september in de prachtige omgeving van Rome.

De komende weken wordt het veel extra trainen om de puntjes op de i te zetten en zal er veel tijd geïnvesteerd worden in de voorbereiding voor het gehele team om straks naar Italië af te kunnen reizen.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.g4span.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen