Expositie in Dorpskerk Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Sinds 16 juli is de bijzondere Expositie van Aad van den Bosch te bewonderen in de dorpskerk in Rheden. Aad is woonachtig in Ellecom en heeft een bijzondere collectie glascollages samengesteld die hij exposeert onder de naam “Magic Dreams”.

Een prachtige combinatie van realistische en surrealistische fotowerken. U zult geraakt worden door de schitterende kleuren en vormen van deze kunstwerken die wel heel erg tot hun recht komen in het koor van de Dorpskerk, vooral als op een mooie dag de zon naar binnen schijnt door de gebrandschilderde ramen.

De expositie wordt regelmatig vernieuwd, bijna wekelijks zijn nieuwe kunstwerken te bewonderen.

De Dorpskerk is nog tot 10 september op zaterdag geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. U kunt vrij binnenlopen om de kunstwerken te bekijken en te genieten van de mooi gebrandschilderde ramen of de sfeer en de rust in van de monumentale Dorpskerk. Meestal is Aad aanwezig om een toelichting te geven en zijn er gastheren/-vrouwen om iets te vertellen over de Dorpskerk.

Kortom, alle reden om de komende tijd eens op een zaterdag naar binnen te lopen.

Lees ook:

Expositie van beeldend kunstenaar Aad van den Bosch uit Ellecom in Dorpskerk Rheden

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen