Afslag Arnhem-Noord op A12 weekend lang afgesloten

De A50 is voor groot onderhoud afgesloten tussen Arnhem en Apeldoorn. vrijdag 12 augustus, een afsluiting. Verkeer komend uit oostelijke richting kan dan geen gebruik meer maken van de afslag Arnhem-Noord bij Postillon Hotel Arnhem.

Knooppunt Waterberg al afgesloten

De verbindingslus naar de A50 bij knooppunt Waterberg is dus al afgesloten en de afrit gaat is vrijdag 12 augustus, ook op slot voor werkzaamheden. Die moeten uiterlijk maandagochtend om 6.00 uur klaar zijn. Verkeer uit oostelijke richting dat Arnhem in wil, wordt geadviseerd via knooppunt Velperbroek te rijden of via afslag Oosterbeek/Wolfheze.

Ambulances blijven afrit gebruiken

De afrit Arnhem-Noord is een belangrijke. Niet alleen voor de grote Arnhemse attracties Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum, maar bijvoorbeeld ook voor ziekenhuis Rijnstate Arnhem. Ambulances kunnen de  afrit blijven gebruiken.
Het aantal wegafsluitingen in en om Arnhem bereikt zo een hoogtepunt. In de stad zelf is de John Frostbrug al weken verboden terrein voor gemotoriseerd verkeer en ook op het doorgaans zo drukke Airborneplein wordt nu gewerkt. Daar is nog wel een rijstrook beschikbaar en dat blijft zo tot 10 september, als ook de brug weer open gaat.

Zijpendaalseweg krijgt nieuw asfalt

Maandag tot en met vrijdag sluit de gemeente Arnhem verder de Zijpendaalseweg af. Tussen Sonsbeekweg en Parkweg moet het asfalt worden vernieuwd, en die klus moet zijn geklaard voordat wielerwedstrijd Simac Ladies Tour de stad op  zondag 4 september aandoet. Gevolgen voor doorgaand verkeer heeft het werk niet. ,,Dit is echt een wijkontsluiting”, zegt een gemeentewoordvoerder.

Arnhem lastiger te bereiken per trein

Los van de wegwerkzaamheden is Arnhem dezer dagen lastiger te bereiken per trein. Tot en met dinsdag 30 augustus rijden er geen treinen van en naar Utrecht vanwege de vernieuwing van station Ede-Wageningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen