Voorleesuurtje Bibliotheek Velp voortaan een half uurtje eerder

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

VELP – Vind jij het ook zo leuk om met jouw kleintje het voorleesuurtje in de Bibliotheek Velp te bezoeken? Lekker voorgelezen worden en daarna zelf nog een boekje lezen of lenen? Laat je ná de zomervakantie dan ook weer gratis voorlezen.

Het voorleesuurtje in Velp is een groot succes. Daarom gaan de bibliotheek er ook ná de zomervakantie mee door. Vanaf donderdag 1 september beginnen we weer. Maar let op: voortaan begint het voorleesuurtje een half uur eerder. Dat is van 10.30 tot 11.00 uur. Terwijl dit voor de vakantie altijd van 11.00 tot 11.30 uur was.

De voorleesuurtjes

De Bibliotheek in Velp organiseert na de zomerstop op iedere donderdag weer een voorleesuurtje. Het voorleesuurtje is gratis te bezoeken en is geschikt voor kinderen van nul tot vier jaar. Je hoeft je niet vooraf op te geven. Ook leuk om te weten: lid worden van de Bibliotheek is voor kinderen tot 18 jaar gratis.

Waarom een voorleesuurtje?

Voorlezen is leuk en belangrijk voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Je kunt er al heel vroeg mee beginnen. Maar hoe doe je dat? Voorlezen aan een baby of een dreumes van één? Een vrijwilliger leest in de Bibliotheek Velp wekelijks voor aan kinderen. Ze laat zien hoe je voorlezen niet alleen knus en gezellig, maar ook leerzaam maakt. Voor zowel de (groot)ouders als de kinderen. Tijdens het voorlezen is er ook tijd voor een spelletje en een gesprek. Kom je ook?

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen