Het Vocal Vibes Kampvuurcafé naar het Openluchttheater De Pinkenberg 

Foto: Vocal Vibes

VELP/ROZENDAAL – Het Vocal Vibes Kampvuurcafé, dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 3 september, heeft een  nieuwe locatie: Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal. Het Kampvuurcafé, voor vele zangliefhebbers uit de wijde omgeving van Arnhem hét hoogtepunt van het jaar, is niets meer en niets minder dan samen zingen bij het kampvuur.

Opening seizoen

Het vormt traditioneel de  opening van het Vocal Vibes seizoen, dat net als anders weer een snoepwinkel aan  zangactiviteiten biedt; van workshops tot Flashmobs, van zangcafés tot open podia, van  zangconcert tot themaweekend.

Van Scoutingterrein De Waterberg naar Openluchttheater de Pinkenberg

Na vier onvergetelijke kampvuurcafé-edities op Scoutingterrein De Waterberg in Arnhem, waar het aantal deelnemers ieder jaar weer toenam, was het tijd voor een nieuwe stap. De  Pinkenberg biedt, behalve een sprookjesachtige entourage, een geweldige akoestiek, een bar en een toiletgebouw, nóg meer mensen de mogelijkheid om de magie van het samen zingen te ervaren.

Wat blijft hetzelfde?

Een knapperend kampvuur, romantische  sfeerlampjes, campfire classics van Dolly Parton tot Danny Vera, de songteksten op een groot beeldscherm, en de vertrouwde stemmen van Sander Gieling, Jos Jansen en Elke Jansen die je meevoeren op een warm en soms onstuimig bedje van gitaar, percussie en piano.

Het motto? Let’s join voices and make magic! 

Zaterdag 3 september 2022 van 20-24 uur in Openluchttheater De Pinkenberg, Rozendaal.  Kosten: € 15,- pp (€ 10,- t/m 25 jaar). Tickets: http://www.vocalvibes.nl/events.

Vocal Vibes Kampvuurcafé

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen