IVN Oost-Veluwezoom: Paddenstoelencursus voor beginners

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

RHEDEN/REGIO – Paddenstoelen lijken uit het niets te verschijnen. Je kunt ze overal tegenkomen Het meest in de herfst. Daarom organiseert IVN Oost-Veluwezoom in eind september een korte paddenstoelencursus die bestaat uit twee lesavonden en twee excursies.

Tijdens de lesavonden wordt ingegaan op de vraag wat zijn paddenstoelen, hun vormenrijkdom, de groeiwijze, de rol van paddenstoel in de natuur, de voortplanting en hun relatie met andere planten. Ook wordt verteld waar u op moet letten als u met hulp van een paddenstoelenboek de naam of familie van een paddenstoel wilt opzoeken.

De cursusavonden zijn op de woensdagavonden 28 september en 12 oktober in het gebouw de Klaproos aan de Korenbloemstraat 21, 6991 VN Rheden. De excursies zijn op de zaterdagmiddag 1 en 15 oktober.

De kosten voor deze cursus zijn vijfentwintig euro per persoon.

Aanmelding graag voor 18 september 2012 via de website www.ivnoostveluwezoom.nl.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij Gerrit Lammers, telefoon 0653553312, email: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen