Zing in September vrijblijvend mee met het vrouwenkoor in Ellecom

Foto: Vrouwenkoor Lief&Leed

ELLECOM – Het Ellecomse vrouwenkoor Lief&Leed start 7 september het nieuwe seizoen onder leiding van de Dierense dirigente Christel Gelderman. Vrouwenkoor Lief&Leed heeft als motto: Zingen met plezier en streven naar kwaliteit.

Zij oefenen 3 woensdagavonden in de maand van 20.00 – 22.00 uur in Klein Bergstein in Ellecom. Ze zingen in drie partijen, sopranen, mezzosopranen en alten. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek in verschillende talen. De dames zingen bijvoorbeeld Memories van Maroon 5, I still have faith in you van Abba, Tranen gelachen van Guus Meeuwis en Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij en werken toe naar een concert voor de zomer in 2023.

Samen zingen en met elkaar naar een concert toewerken geeft heerlijke energie.

Ze zijn blij dat ze het nieuwe zangseizoen met hun nieuwe dirigent kunnen starten. Ze hebben er allemaal heel veel zin in. Dirigente Christel Gelderman studeerde schoolmuziek en koordirectie aan het Conservatorium Arnhem en zang bij Gerda van Zelm en Lida Dekkers. Zij werkt sinds 1991 als dirigent met velerlei koren. Momenteel dirigeert Christel ook Het Herenakkoord in Arnhem. Verder organiseert zij scratchdagen waarop in één dag grote koorwerken worden ingestudeerd en uitgevoerd.

In september 2022 kun je vrijblijvend meezingen. Dit is een uitstekend moment om in te stappen. Bel even met de voorzitter Mick Stomp, op tel. 0313-416200 of mail naar [email protected]. Meer weten? Kijk op www.vrouwenkoorliefenleed.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen