Nog niet aan het inschrijven voor de cursussen bij de Paperclip in Velp gedacht?

Foto: Ontmoetingscentrum De Paperclip

VELP – Heeft u nog niet aan het inschrijven voor de cursussen bij de Paperclip in Velp gedacht? Er zijn nog leuke cursussen in ons nieuwe aanbod met een paar open plaatsen. Als u nog wilt meedoen, schrijf u dan zo spoedig mogelijk in.

Start van de nieuwe cursussen is voor een deel al in de week van 19 september. Bijvoorbeeld Filosofie, waar deze keer wordt gekeken naar wat oude wijsgeren ons over moderne crisissen zoals klimaatverandering en Oekraïne kunnen leren. Spaans start met een nieuwe groep beginners, naast twee groepen voor al wat meer gevorderden. Maar werkt u liever met uw handen dan is keramiek, bloemschikken of kleding maken wellicht iets voor U?

Bij de altijd zeer hoog gewaardeerde cursus Velpologie zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze cursus is erg interessant voor bewoners uit Velp en omringende plaatsen.

Hoe leuk zou het zijn als u volgend jaar helemaal tevreden zou zijn met een nieuw ontwerp van uw tuin. Volg dan onze cursus Ontwerp je eigen tuin, er zijn nog plaatsen vrij. Meld u aan!

Informatie en aanmelden op: www.paperclipvelp.nl/cursussen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen