Carolina Festival weer groot succes!

DIEREN – Vrijdag 2 en zaterdag 3 september was na 2 jaar gedwongen afwezigheid weer een Carolina Festival in het Carolinapark aan de Hogestraat in Dieren. Deze werd weer druk bezocht.

Vrijdagavond opende het festival om 19.00 uur en was er een pubquiz, rond 21.00 uur werd de film “ i  care a lot “ vertoond door Filmhuis Dieren. Bij het vijverpodium verzorgde singer-songwriters en een cocktailtrio voor een intieme sfeer. De avond werd om 00.00 uur afgesloten.

Zaterdag was het festival vanaf 13.00 uur geopend. Op het kinderveld waren diverse activiteiten zoals mee springen met de Turbotouw Tornado, knutselen, schminken, kinderyoga of juist rustig luisteren en kijken naar een verhalenverteller.

Voor de ouderen was er volop theatershows van Coup Coup, danstheater van dansgroep Aard, op het muziekpodia waren diverse optredens. Er waren verschillende foodtrucks met patat, pannenkoeken, pizza’s, ijs, popcorn, suikerspinnen en natuurlijk diversen koffie of alcoholische drankjes.

Het was een zeer succesvol weekend met nog een groter bezoekers aantal dan voorgaande jaren.

Voor meer informatie kijk op: www.carolinafestival.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen