OLIVE’s Rondje Rheden komt met junior editie

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Speciaal voor de kinderen van de groepen 1 tot en met 8 wordt er bij de kerk een junior editie van OLIVE’s Rondje Rheden georganiseerd. De kinderen maken hun eigen rondje met boeiende verhalen en leuke spelletjes.

Overigens begint het programma deze dag al om 9.00 uur ’s morgens met een ontbijt in de kerk, het thema van dit kerkelijk seizoen is namelijk ‘Aan tafel!’. Vervolgens is om 10.00 uur de gezinsdienst. Aansluitend om 11.15 uur is de aftrap van OLIVE’s Rondje Rheden. Ook de kinderen starten om 11.15 uur met de junior editie.

Bij OLIVE’s Rondje Rheden maken de deelnemers met een aantal anderen een wandeling van maximaal 3 kilometer door Rheden. De start is bij de Dorpskerk. Onderweg worden zij getrakteerd op verrassende verhalen, intieme miniconcerten, kunst, inspirerende vragen en nog veel meer. Deelnemers ontmoeten elkaar en aan gespreksstof zal zeker geen gebrek zijn. Ook mensen die slecht ter been zijn kunnen meedoen, want veel onderdelen zullen in en rond de kerk plaatsvinden.

Meer informatie is te vinden op de website: www.dorpskerkrheden.nl.

  • Waar: Rheden, Start bij de Dorpskerk
  • Wanneer: zondag 18 september 2022
  • Aanvang: 11.15 uur

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen