Repair Café Dieren in de Oase

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Donderdag 22 september 2022 van 19 tot 21 uur is Repair Café Dieren weer in de Oase, Ericaplein 1, Dieren. Iedereen kan dan terecht bij de reparateurs die samen met u alles repareren wat u onder uw arm kunt meenemen. Zij maken bijvoorbeeld uw koffiezetmachine, stofzuiger, lampje of broodrooster. Ook met uw fiets of uw laptop mag u langskomen.

Materiaalkosten zijn voor uw eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Wanneer u niet lang wilt wachten, kunt u uw reparatie vast aanmelden op [email protected] en krijgt u een tijdslot toegewezen.

Er is helaas geen kledingreparateur aanwezig, textiel reparaties zijn daarom op dit moment niet mogelijk.

Het Repair Café is nog op zoek naar iemand (m/v) die handig is met de naaimachine. Komt u eens langs om de sfeer te proeven. Misschien vindt u het dan zo leuk dat u zich ook aanmeldt als reparateur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen