Brand in grofvuilcontainer zorgt voor veel rookontwikkeling te Velp

VELP – Op de Aalscholversingel in Velp heeft vrijdagmiddag een container met grofvuil in brand gestaan. De brand werd om 12:35 uur ontdekt door buurtbewoners die direct de hulpdiensten hebben gealarmeerd.

Op de parkeerplaats voor een toegangsdeur van de flat stond een container met grofvuil in brand. Buurtbewoners hebben nog samen met handhaving een eerste bluspoging gedaan waarna de brandweer het kon overnemen.

De hulpdiensten hebben uiteindelijk een deel het grofvuil eruit gehaald om zo beter de brand te kunnen blussen. Bij de brand kwam veel rook vrij wat in grote delen van Velp te zien was.

De brandweer heeft na de brand nog onderzoek gedaan in diverse dichtbijgelegen woningen om te kijken of deze geventileerd moesten worden.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Brand in grofvuilcontainer zorgt voor veel rookontwikkeling te Velp 2022-10-21

(Foto’s: Persbureau Heitink)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen