Incluzio: Online workshop Thuis Veilig Hout Stoken

Foto: Ton de Weegh Pixabay

ROZENDAAL – Incluzio Rheden organiseert een online workshop, speciaal voor inwoners van de gemeente Rozendaal, over Thuis Veilig Hout Stoken.

Hebt of krijgt u thuis een houtkachel en wilt u weten hoe u hier slim en veilig mee omgaat? Of klagen uw buren wel eens over overlast en hebt u geen idee waarom? Goed stoken is helemaal niet moeilijk en iedereen kan het leren.

Inwoners van de gemeente Rozendaal kunnen hier nu alles over leren in de online workshop Thuis Veilig Hout Stoken op maandag 7 november 2022 van 19.30 – 21.30 uur.

De online workshop is vanuit huis te volgen en wordt verzorgd door Incluzio Rheden.

Centraal staan vragen over hoe u de houtkachel het beste kunt aanmaken, de invloeden van weersomstandigheden en welke houtsoorten het meest geschikt zijn. Goed stoken voorkomt namelijk overlast en zorgt ervoor dat stoker en niet-stoker prettig samen kunnen wonen in hun buurt. Ook is er tijdens de live sessie de mogelijkheid om vragen te stellen.

Aanmelden
Wilt u ook meedoen en live uw vragen over hout stoken stellen? Meld u dan uiterlijk 3 november aan onder vermelding van uw naam, adres en emailadres via [email protected]. Graag in het onderwerp van uw aanmeldmail vermelden dat het om de houtstookworkshop gaat. U ontvangt dan uiterlijk vrijdag 4 november een link waarmee u toegang krijgt tot de digitale livesessie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen