Klaar voor de start! Kinderboekenweek 2013! 

VELP – Van woensdag 2 oktober tot en met zaterdag 12 oktober 2013 is het weer Kinderboekenweek! Sport en spel staan dit jaar centraal onder het motto Klaar voor de start!. Het boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Harmen van Straaten. Je krijgt het cadeau bij aankoop van minstens 10 euro aan kinderboeken. 

Harmen van Straaten is het meest bekend van zijn boeken over Super Jan. Het bijzondere van hem is dat hij niet alleen schrijft maar zijn boeken ook zelf illustreert! Elk jaar verschijnt er speciaal voor de Kinderboekenweek een prentenboek. Dit jaar is het prentenboek van de hand van Loes Riphagen, in 2008 debuteerde ze met het prachtige en grappige slaapkamernachtdieren.
Loes Riphagen
hj0munwxkikmcd5pdhld0uk80
Activiteiten in de boekwinkel:
 
Sportcircuit
We beginnen de Kinderboekenweek op woensdag 2 oktober met een Kinder Sport Middag tussen 14.00 en 16.00 uur. Bootcamp Velp heeft een spannend, leuk en gek spel en sportcircuit bedacht voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar oud! Trek je sportkleding maar aan! We starten in vier groepjes van vijftien kinderen en het circuit duur een half uur. Elk half uur begint er een nieuwe ronde. Wacht niet langer en meld je snel aan via Klaar voor start!
 
Fien en moeder Marjolein signeren Kaatje
Zaterdag 5 oktober komt Fien tussen 15.00 en 16.00 uur haar boek signeren. Fien maakte samen met haar moeder Marjolein van der Gaag het boek Kaatje wordt een popster. Freelance journalist Marjolein van der Gaag schreef het verhaal en dochter Fien(6 jaar!) maakte de illustraties.
bk2yaaazv2y1y4mj4vxngtwvn
Taxatie oude kinderboeken
Op zaterdag 12 oktober komt antiquair Marco van Kampen van 12.00 tot 15.00 uur oude kinderboeken taxeren! Maar boeken voor volwassenen zijn ook welkom. Marco van Kampen is eigenaar van verlorenwoorden.nl en veilingmeester bij Catawiki.nl.
 
Koos Meinderts
Ook op zaterdag 12 oktober van 15.00 tot 16.00 uur geeft Koos Meinderts een optreden. Koos Meinderts schreef heel veel kinderboeken, liedjes en toneelteksten. Hij leest voor uit zijn nieuwe (prachtig geïllustreerde) boek De liedjesalmanak waarvoor hij een paar fonkelnieuwe liedjes schreef. Aansluitend laten Thijs Borsten (gitaar en piano) en Peer de Graaf (zang) een aantal liedjes horen.    
Jansen & de Feijter
Emmastraat 6, 6881 ST Velp
tel. 026 – 36 28 959
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
k8d9gh7y4x68worn0jvm5u1e7
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen