Kom jij op maandagavond ook zenboksen in de Dumpel in Velp?

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Op maandagavonden wordt er tegenwoordig in de Dumpel zenboksen gegeven door bedenker en docent Jeroen van der Lee. Zenboksen is een combinatie van Kickboksen en Yin Yoga.

Een les Zenboksen duurt 45 minuten, het eerste kwartier wordt er aandacht geschonken aan een workout met diverse Kickbokstechnieken. Het tweede deel van de training bestaat uit Yin Yoga, met het eerste deel leer je diverse technieken en uiteraard verbetert je conditie. Het laatste half uur gaan de deelnemers Yin Yoga doen. Deze zachte vorm van yoga zorgt voor meer rust en ontspanning, daarnaast wordt je er flexibeler van!

Het heeft dus zowel een conditionele als rustgevende kant en is daarom voor iedereen geschikt.

Kijk voor meer informatie op: http://www.zenboksen.nl.

Onlangs heeft TVGelderland ook aandacht besteed  aan zenboksen kijk hiervoor ook op: https://www.gld.nl/sport/7772816/eerst-alles-eruit-rammen-daarna-totale-rust-dit-is-zenboksen
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen