Eerste Halfvastenoptocht door Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Carnavalsvereniging De Narrenkap uit Velp zal dit jaar voor het eerst een Halfvastenoptocht organiseren, en wel op zondag 19 maart 2023. Vanaf 12:11 vertrekt de optocht vanaf de Gildestraat en zal zo een lange route door het dorp maken.

De route van de Halfvastenoptocht op 19 maart 2023 is als volgt:

Gildestraat – Talingsingel – Gruttostraat – Zwanensingel – President Kennedylaan – Sophiastraat – IJsselstraat – Kerkallee – Emmastraat – Pastoor Koenestraat – Oranjestraat – Hoofdstraat – Emmastraat – Kerkallee – Alexanderstraat – Graaf Ottostraat – Waterstraat – Merwedestraat – Rijnstraat – Zwanensingel – Gasthuislaan – Rietganssingel.

Carnavalsoptocht Velp - Jochem Pluim - Cv. de Narrenkap
Cv. de Narrenkap

Na afloop van de optocht zal de instuif in het Narrenhuus starten, met muziek van DJ Henri van Vossen en zanger Marvin de Geest. Tevens zal om 17:00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. De entree is gratis!

Geïnteresseerden met een wagen of thema voor een loopgroep die nog mee willen doen kunnen zich nog steeds aanmelden op www.cvdenarrenkap.nl/optocht om zo de optocht tot een succes te maken. Hier is ook meer informatie te vinden over het verloop van deze dag.

Ook Velp was weer vertegenwoordigd in de carnavalsoptocht van Westervoort

De Narrenkap hoopt dat men in groten getale naar de optocht komt kijken en daarna met hen een fantastisch feest gaat bouwen in het Narrenhuus op de Beemd 3.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen