4Noppes weggeefwinkel in Dieren tijdelijk gesloten

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Met ingang van 11 mei houdt de organisatie 4Noppes 2 weken vakantie en is de weggeefwinkel in Dieren gesloten t/m Pinksteren. Dinsdag 30 mei gaat de weggeefwinkel weer open, mits er voldoende vrijwillige medewerkers zijn om bezoekers te ontvangen.

Dus voor het uitzoeken van spullen, bijvoorbeeld voor Moederdag, kunt u nog terecht op dinsdag tot en met donderdag 11 mei van 11.00 tot 14.00 uur.

De afgelopen maanden is de weggeefwinkel weer voorzichtig open gegaan voor publiek van dinsdag t/m donderdag van 11.00 tot 14.00 uur. Er zijn nog niet voldoende medewerkers om grote hoeveelheden publiek ineens te kunnen ontvangen, daarom is er niet veel ruchtbaarheid aan gegeven. Toch ontvangt de weggeefwinkel wekelijks nog steeds weer nieuwe bezoekers en is veel werk in de winkel en achter de schermen verzet.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen