Ellecommers winnen 1 miljoen in Poscodeloterij

Foto:

ELLECOM – De Super Postcodeprijs van 1 miljoen euro in de maand augustus is gevallen in Ellecom. Veertien huishoudens verdelen de hoofdprijs, één huishouden wint meer dan twee ton.

De winnende huishoudens uit Ellecom werden woensdag door de Postcode Loterij verrast met een miljoenenprijs. Gaston Starreveld reikte de cheques uit aan de winnaars in de Bernhaldelaan, de straat met de winnende postcode: 6955 BR. 
Het aantal loten waarmee de deelnemers in de winnende postcode meespelen bepaalt de hoogte van het geldbedrag. De veertien winnaars doen mee met in totaal 24 loten. Het hoogst gewonnen bedrag is 208.333 euro (één huishouden), een ander huishouden won 125.000 euro. Vier huishoudens ontvingen 83.333 euro en nog eens acht huishoudens krijgen 41.666 uitgekeerd.
De uitreiking van de Super Postcodeprijs in Ellecom is zondag 8 september te zien in Eén tegen 100 op Nederland 1, vanaf 21.20 uur.
Foto boven: Inwoners Ellecom blij met 1 miljoen euro! (Foto: Roy Beusker Fotografie)

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen