Opnames van piano-docu door Chantal Janzen in station Arnhem

Opening Station 2015
Opening Station 2015
Foto: rheden.nieuws.nl, Gerd Jan Dorland

ARNHEM – Chantal Janzen is donderdag 23 en vrijdag 24 november 2023 aanwezig op het CS station voor opnames, bezoekers zijn hierbij welkom.

Word jij blij van mooi pianospel, wil je van dichtbij zien hoe Chantal Janzen haar presentaties en interviews doet en wil jij onbekend talent een hart onder de riem steken op een voor hen even bijzonder als spannend moment? Kom dan naar de opnamen van de bijzondere piano-docu reeks en laat je verrassen door een breed palet aan muzieksmaken, stijlen en verhalen. Van jazz tot klassiek, tot pop, improvisaties en alles daartussen.

De opnames op station Arnhem vinden plaats op donderdag 23 en vrijdag 24 november. De productie zou het heel fijn vinden als je tussen 10:00 en 16:00 uur even aan komt waaien om aan te moedigen. Verrassende piano optredens verzekerd!

Bron: Casting Blue Circle

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen