Social Media, hoe te gebruiken voor je bedrijf?

SEOMarktplaats geeft trainingen op het gebied van SEO en Social media. Dit najaar worden er zes trainingen door heel Nederland gegeven. Gestart wordt in Venlo op zaterdag 7 september, op vrijdag 4 oktober vindt een SEO marktplaatstrainingsdag plaats in het Verenigde Bedrijvencentrum te Wageningen.

Dit unieke en terugkerende evenement over ecommerce, social media en SEO helpt deelnemers op verschillende vlakken vooruit met hun bedrijf. Of u nu net start of al begonnen bent, of u ervaring hebt met social media of niet, u stelt zelf uw dag samen. Organisator en initiatiefnemer Daniël de Laat van seomarktplaats.nl organiseert dit evenement in samenwerking met verscheidene trainers.
fhvzipezi3ykl7c2or0z3fgmr
Keuze uit 17 verschillende workshops
Een team van sprekers/ trainers geven tips & trucks over hoe u de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf op internet meetbaar kunt verbeteren met SEO (hoe wordt ik goed en veel gevonden op het internet)en social media en hoe u meer conversies weet te realiseren. Het evenement start om 9.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel en netwerkdinner voor de liefhebbers. De eerste sprekers zijn bekend en nu wordt de laatste hand gelegd aan het programma. Sandor Lokenberg komt vertellen over social media en Linkedin voor gevorderden. Dit doet hij uit eigen ervaring op een informele en interactieve manier. Astrid Nieland geeft o.a. de training Facebook voor beginners en Leon Tindemans komt vertellen over de ins en outs van video marketing. Janine van Millegen neemt je mee op een reis door verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van online communicatie.
Verschillende sessies
De deelnemer stelt zelf zijn trainingsdag samen. Er zijn verschillende sessies voor beginners en gevorderden. De deelnemer kan kiezen een trainingsdag meer gericht op SEO, social media, e-commerce of een combinatie hiervan. Daarnaast is er aandacht en gelegenheid om één op één adviezen en tips te krijgen van verschillende experts. Zo is er onder andere een SEO scan mogelijk en kan je vragen stellen aan Google Adwords specialisten. Ook zijn er verschillende social media en communicatie adviseurs. Tijdens de netwerkborrel en afsluitend diner kan je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. 
clnjurdkm7tgr5y92twwrahkd
Het evenement wordt georganiseerd door SEOmarktplaats.nl. Een website die zich bezighoudt met het samenbrengen en verbinden van opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van e-commerce. ”Mijn visie is dat we veel bezig zijn met het denken in losse onderdelen. Als je als bedrijf ècht vooruit wil moet je zoeken naar oplossingen die elkaar versterken. SEO, social media en online communicatie zijn geen losse onderdelen. Zoek naar synergie!”, aldus de heer de Laat. 
Aan het einde van de SEO marktplaats trainingsdag weet u hoe u meetbaar de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf op internet kunt verbeteren en hoe u meer conversies weet te realiseren.
Agenda 2013
– zaterdag 7 september Tulip Inn Venlo
– zaterdag 14 september Tulip Inn Leiderdorp
– vrijdag 20 september Tulip Inn Oosterhout (NB)
– vrijdag 4 oktober Verenigde Bedrijvencentra Wageningen
– zaterdag 12 oktober Autogrill De Meern (Utrecht)
– woensdag 16 oktober Tulip Inn Amsterdam
Voor meer informatie, tips of voor het bestellen van kaarten ga je naar SEO marktplaats. Klik hier om u aan te melden, nu 10% korting met de kortingscode smtrhedennieuws.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen