Bedrijven Kontakt Dagen in Arnhem op 9 en 10 mei

Foto:

ARNHEM – Op woensdag 9 en donderdag 10 mei vinden in de Rijnhal te Arnhem de Bedrijven Kontakt Dagen (BKD) plaats. Op de BKD Arnhem 2012 presenteren ongeveer 200 bedrijven zich aan publiek en collega bedrijven.

ARNHEM – Op woensdag 9 en donderdag 10 mei vinden in de Rijnhal te Arnhem de Bedrijven Kontakt Dagen (BKD) plaats. Op de BKD Arnhem 2012 presenteren ongeveer 200 bedrijven zich aan publiek en collega bedrijven.

BKD Arnhem wordt voor de 28e maal georganiseerd. De organisatie is in handen van See U en I & G Events. Na het dreigende faillissement van de Rijnhal hebben zij er samen voor gezorgd dat BKD Arnhem 2012 kan doorgaan.

 

BKD

De filosofie achter de BKD is de gedachte “dat wat je dichtbij kunt kopen, hoef je niet van ver te halen”. Destijds werd in samenwerking met de Kamer van Koophandel een start gemaakt met een project dat is uitgegroeid tot de tegenwoordige Bedrijven Kontakt Dagen. Deze filosofie blijft óók tegenwoordig bedrijven inspireren zich te blijven presenteren aan collega bedrijven uit de regio. Gezien de huidige economische situatie is het voor bedrijven belangrijk de acquisitie goed op orde te hebben en dat gaat het best door het opbouwen en in stand houden van een goed netwerk. Een goede communicatie met nieuwe- én bestaande relaties is hierbij onontbeerlijk. Het idee achter de BKD vindt zijn oorsprong in Engeland.

 

ZZP- en ZP-ers

Dit jaar is er een speciale ruimte waar ZZP-ers en ZP-ers zich kunnen presenteren. Zij vormen een belangrijke beroepsgroep, maar presentatie mogelijkheden op beurzen en evenementen past vaak niet in het budget van deze ondernemers. Op de BKD Arnhem is het mogelijk voor ZZP- en ZP-ers in te schrijven voor één dag.

 

Meetingpoint Sponsoring

Op de BKD Arnhem 2012 wordt een Meetingpoint ingericht waar te sponsoren projecten zich kunnen presenteren en potentiële sponsors vervolgens hun interesse kenbaar kunnen maken door hun visitekaartje met formulier van keuze in een postbus kunnen deponeren.

Zoekt u een sponsor, dan is het een hele zoektocht langs alle bedrijven om te informeren of zij wellicht open staan voor een te sponsoren project, maar waar deze te vinden?
Zoekt u een te sponsoren object, dan zal deze zich moeten bevinden binnen de doelgroep waar u uw naam of boodschap graag kwijt wilt (sport, kunst, publieksevenement, …), maar waar deze te vinden?

BKD Arnhem roept sponsorzoekenden op zich aan te melden.

 

Organisatie BKD 2012

BKD Arnhem 2012 wordt georganiseerd door See U en I & G Events.

See U heeft in Arnhem naam gemaakt als organisator van publieks- en bedrijfsevenementen. Het bureau is onder andere bekend als de organisatie achter ‘Smaakvol Arnhem’, de ‘Processie van Sonsbeek Grandeur’ en het ‘Warm Winter Weekend’. See U heeft ook grote expertise op het gebied van beursorganisatie.

I & G Events is als standbouwer en conceptbedenker al jaren aan de BKD Arnhem verbonden. Het bedrijf is gevestigd in Elst en heeft als full service organisatiebureau voor beurspresentaties een ruime ervaring opgebouwd als beursorganisator.   

Eberson & Nijhof Uitgevers (de uitgevers van onder andere Arnhem Business) is mediapartner. Ook dit bedrijf heeft veel ervaring in beursorganisatie. Eberson & Nijhof is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de organisatie van de BKD Nijmegen.

 

Inschrijven

Om uw bedrijf op BKD Arnhem 2012 te presenteren kunt u zich nog inschrijven.

Meer informatie, inschrijven en tarieven:  Beursinformatie BKD Arnhem 2012

BKD Arnhem 2012 vindt plaats in de Rijnhal, Olympus 1, 6823 EL te Arnhem op woensdag 9 en donderdag 10 mei van 14:00 – 22:00 uur. De officiële opening is woensdag 9 mei om 13:30 uur.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen