Arnhemmers bij koperdiefstal op heterdaad betrapt!

Foto:

VELP – Nabij de Emmastraat in Velp heeft de politie in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 april twee Arnhemmers opgepakt in verband met diefstal van koper. De twee werden op heterdaad betrapt na een melding van een getuige.Omstreeks kwart voor vier zagen getuigen twee mannen in de weer bij de spoorwegovergang aan de Emmastraat in Velp. Agenten troffen daar even later een 19-jarige Arnhemmer aan die een container bij zich had waarin enkele rollen lood en een hoeveelheid koperdraad. De man bleek ook inbrekersgereedschap bij zich te hebben. Omdat er volgens getuigen sprake was van twee mannen gingen agenten naar de tweede op zoek. Die werd even later liggend onder een geparkeerde auto aangetroffen. Het bleek om een 22-jarige Arnhemmer te gaan. Beide mannen zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten vast. De buit is in beslag genomen.

VELP – Nabij de Emmastraat in Velp heeft de politie in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 april twee Arnhemmers opgepakt in verband met diefstal van koper. De twee werden op heterdaad betrapt na een melding van een getuige.

Omstreeks kwart voor vier zagen getuigen twee mannen in de weer bij de spoorwegovergang aan de Emmastraat in Velp. Agenten troffen daar even later een 19-jarige Arnhemmer aan die een container bij zich had waarin enkele rollen lood en een hoeveelheid koperdraad. De man bleek ook inbrekersgereedschap bij zich te hebben. Omdat er volgens getuigen sprake was van twee mannen gingen agenten naar de tweede op zoek. Die werd even later liggend onder een geparkeerde auto aangetroffen. Het bleek om een 22-jarige Arnhemmer te gaan. Beide mannen zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten vast. De buit is in beslag genomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen