Oproep en info Dierense Speeltuin

DIEREN – Alles over de Multi Culturele dag van Zaterdag 2 juni a.s.De Dierense Speeltuin organiseert voor de tweede keer een Multi Culturele dag. Ook dit keer werken er weer een aantal Culturen mee aan deze geweldige happening. De Turkse gemeenschap, de Marokkaanse gemeenschap, de Indonesische gemeenschap en zij hopen op meerdere Culturen.

DIEREN – Alles over de Multi Culturele dag van Zaterdag 2 juni a.s.
De Dierense Speeltuin organiseert voor de tweede keer een Multi Culturele dag. 
Ook dit keer werken er weer een aantal Culturen mee aan deze geweldige happening. De Turkse gemeenschap, de Marokkaanse gemeenschap, de Indonesische gemeenschap en zij hopen op meerdere Culturen.

 

Dit keer willen ze graag een Multi Culturele markt erbij en daarvoor kunnen marktkoopmensen zich opgeven. Wel letten zij erop, dat er maar één persoon met een product of artikel komt, dus; vol is vol! Voor de markt kunt u info inwinnen via de email: [email protected] Daar wordt u verder geholpen. De kosten voor een marktkraam zijn € 35,00, voor een grond plaats van 4 bij 4 meter betaalt u € 25,00. Heeft u stroom van hen nodig, betaalt u € 10,00 extra.
Zij nemen niemand aan met limonade e/o ijs, daar de Speeltuin de enige is, die dat deze dag verkoopt. Alcohol wordt niet geschonken, noch genuttigd. 

Heeft u interesse voor een kraam, mail dan.


Daarnaast hebben zij een open podium waar allerlei optredens zijn, uit allerlei Culturen. U kunt rekenen op een zeer gevarieerd programma. Met muziek, dans, humor en uiteraard zijn er voor de kinderen al de nodige activiteiten geregeld, zowel op het podium, als in de Circustent op het gras. Door de hele dag hebben ze tussendoor de gezellige muziek van Gerrit Draaier.
Deze dag is er dus Markt, Gezelligheid, Een prachtige Speeltuin, een fantastische Waterspeelplaats voor de kinderen, kinderactiviteiten met Clowns (verder nog geheim) optredens op het open podium, lekker eten, saamhorigheid en vooral veel lol en gelach!

 

Kortom een fantastisch evenement, die U zeker niet mag missen! De prijzen voor deze dag zijn: Volwassenen zijn gratis, kinderen betalen € 3,00 entree. Leden zijn gratis op vertoon van een geldig pasje.
Alle vrijwilligers kijken er nu al naar uit om de eerste Multi Culturele Dag van 2009 te overtreffen op 2 juni a.s. Deze dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.30 uur.
De Activiteitencommissie, bestuur en alle andere vrijwilligers heten u welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen