Circus Kastello komt in Dieren.

Circus Kastello komt naar Dieren.

Circus Kastello komt naar Dieren.

Na een tournee die onder meer door Scandinavië en thuisland Duitsland ging is het circus Kastello nu in Nederland op reis. Van  10 tot en met  13 November komt het reizende circusdorp naar Dieren. Op het Ericaplein staat het circus gedurende deze periode opgesteld.


”Je hoeft niet groot te zijn om goed te zijn”, vertelt Francois Kaselowsky. Francois is naast vuurspuwer, handstandacrobaat en de persoon die de paarden presenteert ook nog directeur van het Circus Kastello. Samen met zijn vrouw Beatrix en dochter Cindy reist hij al sinds 1998 door heel Europa rond.


Natuurlijk zijn er ook dieren in het circus Kastello. ”Wij presenteren onder andere onze paarden en pony’s in de circuspiste. Dierenwelzijn staat bij ons op nummer één”, aldus Francois. ”De dieren zijn gelukkig bij ons en wij zijn gelukkig met de dieren.”

Circus Kastello speelt op Donderdag om 19:00 uur, vrijdag en zaterdag om 16;00 uur en dan zondag nog om 14:00 uur. Het circus hanteert lage entreeprijzen, als kind ben je al vanaf 10,00 euro binnen en de prijzen voor volwassenen beginnen bij 12,00 euro.


De circuskassa opent zich één uur voor aanvang van de voorstelling.
Voor kortingsbonnen kijkt u in de lokale winkels en bij uw kinderen op school.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen