Zaterdag 29 en zondag 30 oktober Indoor Springconcours!

Foto:

Jaarlijks organiseert landelijke rijvereniging Velp en Omstreken diverse dressuur- en springwedstrijden voor paarden in Manege De Spreng in Laag Soeren.

Jaarlijks organiseert landelijke rijvereniging Velp en Omstreken diverse dressuur- en springwedstrijden voor paarden in Manege De Spreng in Laag Soeren.

 

De aftrap van het indoor wedstrijdseizoen vindt plaats in het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 oktober a.s. met een springwedstrijd voor de klassen B tot en met ZZ.

Het begint zaterdag 09:00 tot 20:00 en zondag 09:00 tot 18:00.

 

De prachtige accommodatie van Manege De Spreng staat in het teken van spectaculaire paardensport waar twee dagen lang wordt gestreden voor het hoogst haalbare in de diverse klassen door ruiters en amazones uit Gelderland en omstreken.  Op zaterdag 29 oktober worden de klassen L, M en B verreden en op zondag 30 oktober staan de klassen L, M, Z en ZZ op het programma.

 

Onder genot van een hapje en een drankje biedt de gezellige foyer fantastisch uitzicht op zowel de losrijbaan als op de wedstrijdring.

De entree en de ruime parkeergelegenheid is gratis toegankelijk voor de deelnemers en het publiek.

 

Het paardenspringen is onderverdeeld in verschillende klassen, deze klassen hebben te maken met de hoogte van de hindernissen waar paard en ruiter over heen moeten springen. B = Beginners, L = Licht, M = Medium, Z = Zwaar en ZZ = Zeer zwaar. Het parcours bestaat uit een aantal hindernissen, die zo snel mogelijk en foutloos genomen moeten worden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen