Gewelddadige winkeldiefstal: 2 aanhoudingen

DIEREN – Zaterdag 21 oktober heeft de politie rond 16.15 uur twee mannen uit Doesburg (31 en 38 jaar) aangehouden. Zij hadden levensmiddelen weggenomen uit een winkel aan de Diderna in Dieren. De twee werden hierop aangesproken, maar verlieten de winkel door de medewerkers met kracht opzij te duwen. Tijdens de vlucht liepen ze een niets vermoedende vrouw omver, zij daarbij raakte gewond aan haar been.Eén van de verdachten kwam zelf ook ten val en verloor daarbij enkele goederen en zijn portemonnee. Toen de mannen terug kwamen om de spullen op te halen, stuitten ze weer op de medewerkers van de supermarkt. Ook nu konden ze door gebruik van geweld (onder meer een vuistslag) ontkomen. Door getuigen werden de twee gesignaleerd op het Ericaplein, waarop de politie hen daar kon aangehouden.

DIEREN – Zaterdag 21 oktober heeft de politie rond 16.15 uur twee mannen uit Doesburg (31 en 38 jaar) aangehouden. Zij hadden levensmiddelen weggenomen uit een winkel aan de Diderna in Dieren. De twee werden hierop aangesproken, maar verlieten de winkel door de medewerkers met kracht opzij te duwen. Tijdens de vlucht liepen ze een niets vermoedende vrouw omver, zij daarbij raakte gewond aan haar been.
Eén van de verdachten kwam zelf ook ten val en verloor daarbij enkele goederen en zijn portemonnee. Toen de mannen terug kwamen om de spullen op te halen, stuitten ze weer op de medewerkers van de supermarkt. Ook nu konden ze door gebruik van geweld (onder meer een vuistslag) ontkomen. Door getuigen werden de twee gesignaleerd op het Ericaplein, waarop de politie hen daar kon aangehouden.

Er is aangifte gedaan door een medewerker van het bedrijf, de gewonde vrouw werd door een huisarts verzorgd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen