Directeur Carion weg

DIEREN – Directeur Alex Jansen van welzijnsinstelling Carion gaat weg. Hij neemt ontslag, de Raad van Toezicht is niet blij met zijn besluit.De welzijnskoepel omvat de gemeenten Rheden, Rozendaal, Doesburg en Lochem.

DIEREN – Directeur Alex Jansen van welzijnsinstelling Carion gaat weg. Hij neemt ontslag, de Raad van Toezicht is niet blij met zijn besluit.
De welzijnskoepel omvat de gemeenten Rheden, Rozendaal, Doesburg en Lochem.

In Lochem heeft recent een jongerenwerkster ook ontslag genomen. 

De taak van Jansen wordt voorlopig overgenomen door Thea Bongers. Ze werkte onder meer bij de Stichting Zozijn, de Stichting Transvorm en Stichting Woonvormen Betuwe Bommelerwaard. Ze is gespecialiseerd in waarnemende functies op directieniveau.

Jansen zou opstappen als gevolg van persoonlijke omstandigheden. De laatste twee jaar bij Carion stond hij voor een zware bezuinigingstaak. Vier volledige banen werden geschrapt, tien medewerkers moesten weg.

Een deel van de bezuinigingen loste Carion op door personeel binnen de organisatie te herplaatsen. Jansen is oud-directeur van De Garve, nu Carion Lochem. Daarna was hij vanuit de Stichting Welzijn Rheden betrokken bij de fusie tussen de welzijnsinstellingen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen