Velleper Donderdagen 2011

Foto:

Voor elke leeftijdscategorie zullen ‘de gezelligste Donderdagen van het jaar’, aantrekkelijk gemaakt worden. Terwijl u gezellig over de braderie wandelt, zullen diverse producten worden aangeboden waaronder sieraden, schoenen, tassen, modeaccessoires, diverse kleding, cadeauartikelen, drogisterij artikelen en huis en tuin decoratie.

Wanneer u over de braderie wandelt, zullen diverse lekkere geuren u tegemoet komen waaronder honingproducten, snoep, Oudhollandse poffertjes, tornado potato, ijs, loempia’s, fruit, churros, stroopwafels, noten, beenham, hamburgers, griekse delicatesse en kipsnacks.

Aan iedereen wordt gedacht zo zullen diverse attracties voor de kinderen aanwezig zijn. Zij kunnen bijvoorbeeld ballen gooien, een ritje in een draaimolen maken, pony rijden, lijntje trekken en springen met de PowerJump.

Op alle dagen is er aan het einde van de Hoofdstraat richting Arnhem weer een rommelmarkt te vinden.

Elke Velleper donderdag heeft zijn eigen thema waar extra aandacht aan wordt besteed.

 

 

 

21 juli Kunstmarkt

De eerste Velleper donderdag staat geheel in het teken van kunst. Op deze dag zal bij de kerk in de Emmastraat 10 verschillende kunstenaars exposeren en hun kunstwerken verkopen. Tevens is er een Franse accordeonist die prachtige muziek ten gehore brengt.

Twee living statues completeren deze dag van de kunst.

 

 

 

28 juli Velp on Wheels

Fietsparadijs met 6 verschillende fietsen (een vélocipède, hobbelfiets etc.) groot en klein mag onder leiding van 2 medewerkers proberen op deze rijwielen te fietsen in de Oranjestraat.

Een piccolo rijdt op zijn toverfiets die ruim boven het publiek uitsteekt. Je hoort hem al van verre aankomen… Hij deelt snoepgoed uit aan het publiek.

De Fietsfanfare zijn zes komische muzikanten die op een 4 meter lange tandem rondrijden en van tijd tot tijd afstappen om het publiek te vermaken. Echt spectaculair!

 

 

4 augustus Velp for Summer Kids

De derde Velleper donderdag wordt een gezellig midzomerfeest. Op de Overtuin zal een 17 meter lange Tropicalrun (hindernisbaan) geplaatst worden, er kan limbo gedanst worden, kindercoctails gemaakt worden en tropische lekkernijen gehaald worden bij het Spaanse ezeltje.

11 augustus Circus Kids Party

De laatste Velleper donderdag van het jaar is in circus stemming op de Rozendaalselaan staat een circustentje waar kinderen zich kunnen verkleden en geschminkt worden als leeuw, beer of tijger.

In de circuspiste mogen kinderen onder leiding van de circusdirecteur allerlei circusvaardigheden oefenen, zoals: jongleren, lopen op een grote bal, diabolen, op een minifietsje fietsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen