Gezellige kerstmarkt door het Arnhems Trompetter Korps

ARNHEM – De pleinen rond muziekgebouw Quattro Musica aan de Honigkamp te Presikhaaf waren vrijdagavond 12 december het decor voor een gezellige Kerstmarkt.

De markt die goed bezocht werd, was voor het eerst georganiseerd door het Arnhemse Trompetterkorps en telde maar liefst 20 kramen. Ondernemers uit Arnhem en omstreken boden hun waar aan zoals, kerststukjes, kerstdecoratie, tweedehands kerstartikelen, maar ook kinderkleding, sieraden, schoenen, en speelgoed. 
Ook aan de inwendige mens was gedacht er was voldoende om van te genieten zoals heerlijke Glühwein of koffie of iets fris. Bezoekers struinden de markt af op zoek naar koopjes voor de kerst, ondanks het regenachtige weer. 
Het voor deze  avond geformeerde Arnhems Trompetter Kerstensemble verzorgde ieder uur voor een scala aan kerstliederen zoals Rudolph the Red Nosed Reindeer, Winter Wonderland en Let it snow. Maar ook smartlappenkoor het Iesselkoor uit Velp zorgde met hun eigen kerstrepertoire voor de kerstsfeer bij deze markt. 
De opbrengst uit de verhuur van de marktkramen en de door de leden zelf te koop aangeboden artikelen, komt volledig ten goede aan de opleiding van jeugdige muzikanten. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
De markt was van 18.30 tot 21.30 uur te bezoeken. Voor meer informatie kijk op www.arnhemstrompetterkorps.nl
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
honingkamp-12-12-14-007
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen