‘Watisdatnou’ een digitale interactieve tuinvogelgids

Foto:

VELP – Watisdatnou is een nieuwe, interactieve tuinvogelgids waarmee het voor iedereen eenvoudig is te achterhalen welke vogel in je tuin rondscharrelt. De digitale tuinvogelgids geeft uitgebreide informatie over 50 tuinvogelsoorten.

De gids is gemaakt voor de smartphone (Iphone en Androïd). De digitale vogelgids is te downloaden via de app van uitgeverij Anoda Publishing in Velp. Deze Anoda-app is gratis en te vinden in de Apple Store of Google Play store. 
De digitale tuinvogelgids kost maar € 1,79.
Altijd al willen weten welke vogels in je tuin te zien zijn? Dan is de tuinvogelgids Watisdatnou een uitkomst. De gids is gemaakt voor mensen die weinig van vogels weten. Via een eenvoudig menu kom je snel uit bij de vogel waarvan je de naam wilt weten. De vogelgids geeft informatie over 50 vogelsoorten die je met enig geluk in tuinen kunt zien. Via de gids is van veel tuinvogelsoorten ook de zang te horen.
De digitale vogelgids is te downloaden via de app van uitgeverij Anoda Publishing in Velp. Deze Anoda-app is gratis en te vinden in de Apple Store of Google Play store. De digitale tuinvogelgids kost € 1,79.
Anoda Publishing is een jonge uitgeverij in Velp die zich richt op de groene sector, zoals land- en tuinbouw, natuur, landschap, platteland, groen erfgoed en tuinieren. Meer informatie over deze uitgeverij is te vinden via www.anodapublishing.nl
tuinvogelscover
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen