Kerstdiensten in Velpse Grote Kerk

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Tijdens de kerstdagen is er in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp, voor elk wat wils, met de volgende kerkdiensten. 

Op Kerstavond, woensdag 24 december om 22.00 uur de traditionele kerstnachtdienst, waarin dit jaar zeer veel gezongen zal worden, met de nadruk op de bekende kerstliederen. Het kerstevangelie klinkt en er is een korte preek. De kerk is sfeervol verlicht, het grote orgel klinkt. Medewerking wordt verleend door het koor “Nomen Nescio” uit Arnhem e.o., voorganger is ds. Dick Juijn uit Velp.
Heel anders is de dienst op Eerste Kerstdag, donderdag 25 december om 10.00 uur. Tijdens deze dienst zal het kerstoratorium “Als appelbloesem in de winter” van Marijke de Bruijne opgevoerd worden door een Projectkoor o.l.v. Ton Schimmel, met begeleiding van piano en fluit. 
Die middag is de Grote Kerk ook van 14.00 uur tot 17.00 uur geopend voor een bezoek aan de kerststal, het genieten van de kerstversiering en de muziek, daarbij staan de warme chocomel en de glühwein voor iedereen klaar.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen