Het echtpaar Brouwer-Holmer 65 jaar getrouwd! Gefeliciteerd!

Foto: Theo Jansen, rheden.nieuws.nl

VELP – Het echtpaar Brouwer-Holmer werd op dinsdag 30 december om 14.30 uur bezocht door burgemeester Petra van Wingerden-Boers ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

De heer Willem Brouwer is geboren op 4 maart 1927 in Velp en mevrouw Willy Gretha Brouwer-Holmer op 26 juli 1928 in Groningen. Ze hebben elkaar ontmoet op de Rijkskweekschool in Arnhem. En zijn op 27 december 1949 getrouwd in Ommen.

In 1949 is het echtpaar gaan wonen in Kruiningen, waar hun dochter werd geboren. Eind 1952 is het gezin verhuisd naar Arnhem, waar hun zoon werd geboren en in 1957 naar Velp, waar hun tweede dochter werd geboren. In 1975 verhuisden ze naar Didam en in 1995 keerden de heer en mevrouw Brouwer weer terug naar Velp.

Het echtpaar Brouwer-Holmer heeft drie kinderen, twee schoonkinderen en zes kleinzonen.
De heer en mevrouw Brouwer waren beiden werkzaam in het onderwijs. Zij zijn voorstanders van het Openbaar Onderwijs: onverdeeld naar school. Ook nu nog kunnen ze daar een warm pleidooi voor houden.

De heer en mevrouw Brouwer houden van lezen, puzzelen, tv kijken en uitstapjes met de kinderen. Alle feestelijke gebeurtenissen worden gevierd met de hele ‘Brouwerij’. Op 27 december werd het 65-jarig huwelijksjubileum gevierd in een restaurant.

Ouder worden, betekent lichamelijk steeds iets minder kunnen, het lukt het echtpaar Brouwer om steeds weer te leven met wat allemaal nog wel kan. Humor en relativeren zijn daarbij hun kracht. Ze krijgen hulp van Innoforte in Velp en zijn daar heel tevreden over. Zo kunnen zij zelfstandig blijven wonen in hun vertrouwde omgeving.

Heemskerklaan 30-12-14  001

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen