Scouting Dieren sluit jaar af met grote veranderingen

Foto:

DIEREN – Afgelopen maand stond bij Scouting Dieren volledig in het teken van het afsluiten van het seizoen, een zeer succesvol seizoen wel te verstaan. De verschillende groepen binnen de vereniging zijn weer goed gevuld met jeugdleden.

Al vanaf 5 jaar kan een kind lid worden van Scouting en dat heeft de bevergroep dit jaar goed kunnen merken. Met een recordaantal van 13 jeugdleden sluit deze groep morgen haar seizoen af. 
Veranderingen
Naast een succesvol seizoen zijn er ook een hoop dingen veranderd afgelopen jaar. Vorige maand heeft de vereniging haar nieuwe voorzitter gekozen, waarbij interim-voorzitter Jack van Savelberg na 4 dankbare jaren zijn voorzitterschap afsloot. Ook kreeg de vereniging te horen dat een aantal zeer gewaardeerde leiding helaas volgend seizoen geen tijd meer in hun agenda’s kon vinden om op zaterdagen opkomsten te organiseren voor jeugdleden. 
Vrijwilligers zijn altijd schaars, en een tekort aan vrijwillige leiding zou zelfs kunnen betekenen dat opkomsten niet door kunnen gaan.
Grote waardering
Het bestuur van Scouting Dieren heeft ook afscheid moeten nemen van Gejo Schurink. Deze man is als jeugdlid bij Scouting Dieren begonnen en heeft zich daarna nog tientallen jaren ingezet als leiding, bestuur, en de laatste paar jaren als ondersteuning. Om hem alle waardering te tonen die hem toe komt heeft Scouting Nederland hem beloond met het Zilveren Waarderingsteken. Een zeer speciaal teken waar een enorme hoeveelheid inzet voor nodig is voordat iemand deze waard is.
Zomerkampen
Deze zomer staan er voor veel groepen nog een zomerkamp op de planning waarna we eind augustus weer zullen beginnen met de reguliere opkomsten. Saai zal de zomer voor veel jeugdleden dus niet worden!
sd02
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
article
4838
DIEREN – Afgelopen maand stond bij Scouting Dieren volledig in het teken van het afsluiten
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/4838/scouting-dieren-sluit-jaar-af-met-grote-veranderingen/
2014-07-11T19:27:30+00:00
https://rheden.nieuws.nl/media/sites/280/2014/07/omon7c693m5opnh03cadhg9r2-sd01.jpg
Nieuws