“Happy Birthday to us”

LAAG-SOEREN – Na een succesvolle nieuwjaarsreceptie en het muzikaal ondersteunen van het carnavalscafé in februari was het nu tijd voor een koffieconcert door Sempre Crescenda op zondagmorgen 22 maart in de zaal van café De Harmonie aan de Harderwijkerweg in Laag-Soeren.

Sempre Crescendo viert dit jaar haar 125 jarig jubileum, en dat willen zij graag in heel 2015 vooral samen doen met alle inwoners, verenigingen en ondernemers uit Laag-Soeren. Daarom kregen alle bezoekers van het concert een kop koffie of thee met gebak aangeboden van de muziekvereniging, en was de toegang gratis.

Er was weer een mooi concert ingestudeerd met film muziek, Once Upon a Time in the West en the Good the Bad and the Ugly en Moment for Morricone. Ook was er een optreden van jong Soerens talent dat met een muziekstuk mee zong.

Voor de pauze werd Jan Jansen naar voren geroepen, hij ontving een oorkonde voor zijn 65 jarig lidmaatschap, en langst spelende lid en werd benoemd als Erelid van de Harmonie en kreeg een mooie oude tuba met een bloemstuk erin als herinnering. Het concert werd door zo’n kleine 200 muziekliefhebbers bezocht. Het begon om 11.15 uur en duurde tot 13.00 uur.

Oproep
De Harmonie roept alle oud leden op contact op te nemen, om een paar keer mee te repeteren om zo mee te kunnen spelen met de jubileum uitvoering op 7 november 2015.

Het eerst volgende muzikale optreden is bij het traditionele paasvuur op zaterdagavond 4 april 2015, waar Sempre Crescendo natuurlijk ook bij aanwezig is, en biedt zij alle belangstellenden de gelegenheid om in De Harmonie te genieten van live muziek, sfeermuziek en een klein hapje. Vanaf een uur of tien wordt de muziek verzorgd door Paula Goldebeld en Jeroen Slijkhuis.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie op: http://www.semprecrescendo1890.nl

Harderwijkerweg  22-3-15   021

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen