Regionaal juniorentoernooi bij MHC Dieren

Foto: MHC Dieren

DIEREN – Op zondag 7 juni organiseert MHC Dieren Super Sunday en op 13 juni het slottoernooi voor de regionale E jeugd.

Super Sunday
Het evenement om kennis te maken met de vereniging en de hockeysport. Er zijn tal van activiteiten rond ledenwerving, de huldiging van de kampioenen inclusief een afsluitende BBQ. Gedurende de middag speelt het Dames 1 team thuis vanaf 12:45 uur en het Heren 1 team om 14:30 uur.

Extra Open Trainingen
Speciaal voor het werven van nieuwe leden zijn er twee extra Open Trainingen. In de ochtend van 11:00 tot 12:00 uur en ’s middags van 13:00 tot 14:00 uur. Geïnteresseerde jeugdspelers kunnen hieraan deelnemen. Onder begeleiding van trainers worden er leuke en leerzame oefeningen uitgevoerd. Deelname is kosteloos, voor de materialen wordt gezorgd.

Regionaal juniorentoernooi
Het toernooi is bedoeld als afsluiting van het seizoen 2014-2015. De kinderen spelen op een kwart hockeyveld. Ieder team speelt met vijf veldspelers en een keeper in volle uitrusting. De normale spelregels zijn van toepassing, hierop zullen de scheidsrechters toezien. In totaal zullen er ca. 150 spelers van verschillende clubs en niveaus uit de regio aan deze onvergetelijke dag deelnemen.

Naast de wedstrijden worden er enkele andere sportieve activiteiten georganiseerd. Het toernooi start om 10:00 uur en zal rond 14:30 eindigen. Het toernooi wordt vanuit de KNHB geïnitieerd en wordt met diverse vrijwilligers uit Dieren georganiseerd.

Kom kijken op 7 of 13 juni!
Oriënteer jij je voor jezelf of voor jouw kinderen op hockey? Kom dan vooral kijken bij MHC Dieren op 7 of 13 Juni, je bent van harte welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen