Van dieren kun je heel veel leren. Wil jij weten wat?

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Tijdens de postentocht Dierenmanieren op zondag 19 juli ontdek je in het bos elke keer een ander dier. Zo is een ree heel handig in verstoppertje spelen.

Je kunt starten tussen 14.00 en 14.30 uur. De kosten zijn voor kinderen van OERRR en leden van Natuurmonumenten € 4,00, niet-leden betalen € 7,00.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, Koop van te voren online een kaartje. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl.

Dierenmanieren
Kruip in de huid van een vos en leer sluipen, leer balanceren als een eekhoorn, jezelf camoufleren als een ree en luisteren als een vleermuis. Bij ieder dier doe je een opdracht en leer je iets nieuws van dit dier. Na afloop zijn er nog opdrachten die je thuis in de tuin of in het park kunt doen.

Aanmelden NatuurmonumentenPraktische info:

  • Koop van tevoren online een kaartje
  • Voor gezinnen met kinderen van 7-11 jaar
  • Neem een verrekijker mee
  • Doe stevige schoenen aan
  • Honden mogen helaas niet mee
  • Draag bedekkende kleding i.v.m. teken

OERRR is overal
Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Er is een prachtige wereld te ontdekken en er zijn altijd spannende dingen te beleven in de natuur. Gezond en altijd beschikbaar. Kijk snel op http://www.OERRR.nl!

Meer activiteiten?

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen