Kyara uit Rheden nog steeds spoorloos

Foto: Kyara

RHEDEN –¬†Sinds afgelopen dinsdagavond (21 juli) wordt er een hondje vermist in Rheden (Gld.). Ze is rond 21.30 / 22.00 uur uit de poort geslopen aan de Groenestraat in Rheden.

Aangezien ze niet bekend is in de omgeving, is ze vermoedelijk op verkenning uitgegaan en verdwaald. Ze is woensdagavond voor het laatst gezien bij caf√© ‘Het Kroegje’ op de Steenbakkersweg.

Volgens deze getuigen was ze erg angstig en liep paniekerig weg. Ook zijn er speurhonden langs geweest die verse sporen hebben waargenomen op onder andere de Steenbakkersweg en het B. van Leeuwenplein. De eigenaren zijn al de hele week met vrijwilligers aan het zoeken, zowel ’s nachts als overdag, maar dat heeft tot nu toe nog niets opgeleverd.

De eigenaren hebben een licht vermoeden dat Kyara misschien meegenomen kan zijn door iemand. Vandaar dat zij graag een oproep willen doen aan iedereen in de omgeving van Rheden. Als iemand iets gezien heeft, of een vermoeden heeft waar Kyara kan zitten, dan heel graag melden bij Gaby de Hoop: 06-22732998.

Signalement Kyara:
Kyara is een kruising met een jack-russel, maar staat hoger op de poten. Ze is wit met lichtbruine vlekken. Kyara is al 14 jaar en daardoor ook behoorlijk doof. Daarnaast heeft ze afgesleten tandjes. Tot slot is ze bang voor grote honden. Naar mensen is ze vriendelijk, maar zal dus misschien wat angstig kunnen zijn op het moment.

Nogmaals; als iemand iets heeft gezien of een vermoeden heeft waar Kyara nu kan zijn, laat dit alsjeblieft weten. Ze wordt heel erg gemist!!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden