Burendag bij Buurtvereniging Stenfert

Foto: Buurtvereniging Stenfert

DIEREN – Buurtvereniging Stenfert doet mee met de landelijk burendag op zaterdag 26 september a.s. In de ochtend zijn er activiteiten voor kinderen en in de middag is er een speciale editie van de eetclub waar iedereen welkom is.

Sponsorloop
Voor de kinderen begint burendag om 10.30 uur met een sponsorloop op het schoolplein van de Wensvogel. Verdeeld over leeftijdscategorieën van 6 t/m 9 jaar en 10 jaar en ouder, lopen kinderen hun rondjes over het plein. Daarbij hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen. De opbrengst komt ten goede aan kinderactiviteiten van de buurtvereniging. Voor diegene die per categorie het meeste sponsorgeld heeft opgehaald is er een klein prijsje.

Stoeptekenen
Voor de kleinste jeugd is er een andere ‘sponsoractiviteit’. Ook om 10.30 uur maar dan bij Pand 31 kunnen kinderen van 2 t/m 5 jaar meedoen aan stoeptekenen. Zij kunnen hun creatieve kunsten vertonen op het terras van Pand 31 en zich hiervoor laten sponsoren. Ook hier is er een prijs te verdienen voor degene die zijn of haar tekening het beste te gelde heeft gemaakt. Kinderen die mee willen doen aan de sponsorloop of het sponsortekenen, kunnen mailen naar [email protected].

Eetclub Stenfert
In de middag is er een speciale Stenfert Eetclub. Vanaf 16.00 uur is er in Pand 31 een barbecue. Omdat het ook de ‘Week tegen de eenzaamheid’ is, worden voor deze middag een aantal mensen persoonlijk uitgenodigd om aan de barbecue deel te nemen. Als gast zijn er voor hen geen kosten verbonden aan de barbecue, met uitzondering van drankjes. Dit is mogelijk door subsidie van het Oranjefonds en dankzij sponsoring van een aantal ondernemers.

Aanmelden barbecue verplicht!
Maar natuurlijk is iedere belangstellende welkom. Zij betalen de voor de eetclub normale bijdrage van € 3,50. Vanwege zowel de inkoop als beschikbare ruimte is aanmelden verplicht via [email protected].

 

article
63792
Sponsoractiviteiten Burendag voor Buurtvereniging Stenfert
DIEREN – Buurtvereniging Stenfert doet mee met de landelijk burendag op zaterdag 26 september a.s.
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/63792/burendag-bij-buurtvereniging-stenfert/
2015-09-20T10:13:15+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/08/20093401/Pand31.jpg
Burendag, Buurtvereniging Stenfert, Eetclub Stenfert, Sponsoractiviteiten Burendag, Sponsorloop, Stoeptekenen
Nieuws