Posbankloopmarkt tussen de start en finish van de Posbankloop

Foto: Posbankloopmarkt 2015

VELP – Op de dag van de Posbankloop, op zondag 27 september, zal er in de Emmastraat te Velp een veelzijdige markt en de Velp Fashion Fair plaatsvinden.

Op de ruim 50 kramen is van alles te vinden zoals streekproducten, zelfgemaakte goederen, maar ook kramen met onder andere borduurgaren, sieraden, bloemen en planten, kussens, schoonheidsproducten, beelden en dierenbenodigdheden. In de straat is live muziek te horen.

De winkels en terrassen in de Emmastraat zijn open, op de passage onder Den Heuvel is een rommelmarkt en op het schoolplein is een kleedjesmarkt. Op het schoolplein mogen kinderen van alles verkopen behalve kleding, bijvoorbeeld speelgoed, boeken of zelfgemaakte spulletjes. Onder Den Heuvel is dit jaar een grondplaatsenmarkt.

Een plekje op de promenade onder Den Heuvel kost €10,– waarvan je na afloop €5,– terug krijgt bij schone oplevering.

Om 12.00 uur opent burgemeester Petra van Wingerden de markt met een modeshow op het kerkplein. Diverse modewinkels tonen de najaarscollectie van 2015. Deze modeshow wordt herhaald om 15.30 uur.

Deelnemers en bezoekers van de Posbankloop en markt kunnen hun fiets stallen op een gedeelte van het schoolplein van de Fredericusschool in de Emmastraat.

Kortom…:
Een gezellige, afwisselende, en knusse Posbankfair rond de Emmastraat, welke begint in de Pastoor Koenestraat vanaf de startlocatie van de Posbankloop op Den Heuvel.

De Posbankloopmarkt is op zondag 27 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Belangstellenden die een kraam of grondplaats willen huren kunnen contact opnemen met Margrot van der Horst van ICT visie, Emmastraat 29, 026-3640641 of mobiel 06 25590606.

Deze publicatie is mede mogelijk gemaakt door:
Jansen & de FeijterTante SabienWereld winkel VelpPand 19Marc Pluim Fotografie en

Posbankloopmarkt 2015 Posbankloopmarkt 2015

Dossier: Posbankloop
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen